Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurhan Sarıoğlu’nun da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “International Journal of Chronic Obstructive Pulmonary Disease” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurhan Sarıoğlu, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Çörtük, Prof. Dr. Birsen Pınar Yıldız ve Prof. Dr. Seda Tural Önür, Almanya Scientific And Medical Affairs, Scientific Innovation Office çalışanlarından Antonino Natoli ve Bettina Dreger, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Sibel Arınç, Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Dilek Karadoğan, Dicle Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit, Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurdan Köktürk ve Arş. Gör. Dr. Sümeyye Kodalak Cengiz, Kocaeli Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Serap Argun Barış ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Polatlı tarafından ortaya koyulan “An Alpha-1 Antitrypsin Deficiency Screening Study in Patitents with Chronic Obstructive Pulmonary Disease, Bronchiectasis, or Asthma in Turkey” başlıklı çalışma, “International Journal of Chronic Obstructive Pulmonary Disease” dergisinin Kasım 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.