Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “International Journal of Production Research” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. İbrahim Küçükkoç, Prof. Dr. Gülşen Aydın Keskin ve Prof. Dr. Aslan Deniz Karaoğlan ile HasTavuk AŞ’den Sevgi Karadağ tarafından ortaya konulan “A hybrid discrete differential evolution-genetic algorithm approach with a new batch formation mechanism for parallel batch scheduling considering batch delivery” başlıklı çalışma “International Journal of Production Research” dergisinin Aralık 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.