Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mukadderat Gökmen’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Food Science and Technology International” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mukadderat Gökmen, Prof. Dr. Ziya İlhan, Doç. Dr. Hakan Tavşanlı, Araş. Gör. Adem Önen, Dr. Nisanur Ektik ve Doktora öğrencisi Enise Begüm Göçmez tarafından ortaya koyulan "Prevalence and molecular characterization of shiga toxin-producing Escherichia coli in animal source foods and green leafy vegetables” başlıklı çalışma, “Food Science and Technology International” dergisinin Ocak 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.