Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, BAÜN Misya Oyun Geliştirme Takımı ile Buluştu

Geliştirdikleri oyunla HUJAM’23 yarışmasında ikinci olan Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğunun Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Topluluk Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ayhan İstanbullu’nun da yer aldığı ziyarette öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti. Topluluk üyesi öğrenciler de kendilerine verdiği destekler ve ilgileri dolayısıyla Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür etti.