Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Özkan Işık’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Frontiers in Nutrition” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Özkan Işık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Nehir Yalçınkaya, Prof. Dr. Malik Beyleroğlu, Sakarya Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Doğan Erdoğdu, Hitit Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Güner Çiçek ve University of Zagreb akademisyenlerinden Doç. Dr. Dario Novak tarafından ortaya koyulan “Effects of Eight-Week Alkaline Diet and Aerobic Exercise on Body Composition, Aerobic Performance, and Lipid Profiles in Sedentary Women” başlıklı çalışma, “Frontiers in Nutrition” dergisinin Ocak 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.