Rektör Oğurlu’dan İlahiyat Fakültesine Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte İlahiyat Fakültesine ziyarette bulundu.

Görevine yeni başlayan İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan ile görüşen Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, fakültenin yeni dönem planları ile akademik kalitenin yükseltilmesine dair konularda görüş alışverişinde bulundu. Rektör Oğurlu, Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan’a gerçekleştireceği çalışmalarda ve görevinde başarılar dilerken, üniversite yönetimi olarak tüm birimlerde olduğu gibi İlahiyat Fakültesi’nin çalışmalarını yakından takip ederek desteklemeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özkan da fakültede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiği Rektör Oğurlu ve üniversite üst yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.