BAÜN Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Soyer, Spor Bilimleri Derneği Başkanlığına Seçildi

Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Fikret Soyer, ulusal düzeyde yapılanması ile faaliyet gösteren Spor Bilimleri Derneği başkanlığına seçildi.

Spor Bilimleri Derneği Başkanı ve Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fikret Soyer, yaptığı açıklamada başkan olarak seçilmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Hakiki Mürşit İlimdir” sözünü şiar edinerek; aklın ve bilimin ışığında, katılımcı, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla, dernek faaliyetlerini aldıkları noktadan daha da ileriye taşıma azminde olduklarını ifade etti.

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.