Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Prof. Dr. Yasemin Acar ve Doç. Dr. Elif Güngör, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hülya Kara Subaşat ve Doktora Öğrencisi Fatma Kuru tarafından ortaya koyulan “Investigation of Structural, Morphological and Photoluminescence Properties of Electrospun Cu@PMMA Nanofibers” başlıklı çalışma, “Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials” dergisinin Ocak 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.