BAÜN’de, “Paramparça Film Gösterimi ve Söyleşisi” Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesinde; Yönetmen Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu ve Bodrum Giritliler Derneği Başkanı Zehra Denizaslanı’nın konuk olduğu “Paramparça Film Gösterimi ve Söyleşisi” etkinliği gerçekleştirildi.

BAÜN Öğrenci Topluluklarından, Kütüphane Topluluğu tarafından Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda düzenlenen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Yönetmen Orhan Tekeoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Kütüphane Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Okan Koç’un yaptığı etkinlikte Yönetmen Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, film ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Bodrum Giritliler Derneği Başkanı Zehra Denizaslanı’nın hayatının anlatıldığı film gösteriminin de gerçekleştirildiği etkinlikte Zehra Denizaslanı, öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi.

Etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun konuşmacılara plaket takdimi ile sona erdi.