Başarılı Sporculardan, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Konya’da düzenlenen Türkiye Para Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 2.si olan Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi öğrencisi Sevde Yavaş ve 2-3 Mart'ta Bosna-Hersek'te düzenlenen Judo Gençler Avrupa Kupası'nda ülkemizi temsil ederek ikinci olan Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Recep Ergine, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yanı sıra, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekeriya Göktaş, Milli sporcu ve Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu da yer aldı.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, sporcuları elde edilen başarılı sonuçlar için tebrik ederken, sporcu öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgi ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya ve üniversite yönetimine teşekkür etti.