Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Research in Veterinary Science” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Bozkurt ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yıldız tarafından ortaya koyulan “Does maropitant provide more effective perioperative pain management than meloxicam in bitches undergoing ovariohysterectomy? The first report on the comparison of visceral algesia-analgesia for ovariohysterectomy” başlıklı çalışma, "Research in Veterinary Science" dergisinin Mart 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.