Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri EldaSoft'un Yazılım Eğitiminde Yeteneklerini Geliştiriyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi ile EldaSoft işbirliğiyle, EldaSoft Yazılımcı Yetiştirme Akademisi başladı. Akademi, yazılım alanındaki becerilerini geliştirmek ve deneyim kazanmak isteyen Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencilerine .net teknolojileri üzerinde uzmanlaşma fırsatı sunuyor.

31 Ocak 2024 tarihinde başlayan ve altı ay sürecek olan eğitim programında EldaSoft'un uzman eğitmenleri tarafından öğrencilere .net framework'ü, yazılım geliştirme yöntemleri, web uygulamaları tasarlama ve veritabanı yönetimi konularında eğitim veriliyor.

Eğitime katılan öğrencilerin sertifika almaya hak kazanacağı program sonunda, bitirme projesini başarıyla tamamlayan öğrenciler, EldaSoft'un iş fırsatlarından yararlanma şansını elde edecek.