BAÜN'de, Nevruz Bayramında Fidanlar Toprakla Buluştu

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Nevruz Bayramında Çağış Kampüsünde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesinde ağaçlandırma çalışmaları, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Nevruz Bayramı kapsamında fidan dikme etkinliğiyle devam etti. Rektörlük önünden hastane yönünde ana yol boyunca gerçekleştirilen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar ile Rektörlük personeli katıldı. Etkinlikte çınar fidanları toprakla buluşturuldu.

Geleceğe nefes olabilmek ve daha yeşil bir çevre ilkesi ile gerçekleştirilen Balıkesir Üniversitesindeki ağaçlandırma çalışmaları, aralıksız devam edecek.