Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü Biyoistatistik Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. Yasin Baykalır’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Veterinary Medicine and Science” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Yasin Baykalır, Fırat Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Ülkü Gülcihan Şimşek, Prof. Dr. İbrahim Şeker, Doç. Dr. Burcu Gül, Doç. Dr. Seda İflazoglu Mutlu ve Araş. Gör. Dr. Pelin Demir, Turgut Özal Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Abdurrahman Köseman, Elazığ Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan Mehmet Eroğlu, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Sezgin Koçyiğit ve Mehmet Karaca tarafından ortaya koyulan “Investigation of the effects of in ovo taurine injection on hatching characteristics and stress reduction potential” başlıklı çalışma, “Veterinary Medicine and Science” dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.