Güzel Sanatlar Fakültesinde Botanik Resimleri Sergisi

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Botanik Resimleme Teknikleri Sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonundaki serginin açılışı; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Doç. Dr. Fergana Kocadoru Özgör’ün sorumluluğunda gerçekleştirilen sergide; öğrencilerin sulu boya, kuru boya ve kara kalem teknikleri ile yaptıkları, Balıkesir florası ve faunasından bitki ve canlı çeşitlerinin resimleri yer aldı. Sergiyi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Oğurlu, çalışmaları dolayısıyla da öğrencileri ve akademisyenleri tebrik etti.

Sergi, 29 Mart’a kadar ziyarete açık olacak.