Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Sarıkaya’nın da aralarında yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Burcu Sarıkaya, Hacettepe Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Menemşe Gümüşderelioğlu, Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Gülnur Take Kaplanoğlu, Doç. Dr. Betül Seher Uysal,   İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Saadet Özen Akarca Dizakar tarafından ortaya koyulan “Investigation of healing strategies in a rat corneal opacity model with polychromatic light and stem cells injection” başlıklı çalışma, “Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology” dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.