Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Applied Radiation and Isotopes” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Saudi Arabia Jazan Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurdoğan Can, Dr. D. Ahmad Jabali, Dr. Aysh Madkhli, Dr. Galib Omar Souadi, Dr. Osama Ali Madkhali, Dr. Nasser Amri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ayvacıklı ve İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ümit Hüseyin Kaynar tarafından ortaya koyulan “Temperature-responsive insights: Investigating Eu3+ and Dy3+ activated yttrium calcium oxyborate phosphors for structure and luminescence” başlıklı çalışma, “Applied Radiation and Isotopes” dergisinin Nisan 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.