BAÜN’de, “Balıkesir’de Okuma Kültürü ve Kütüphaneler” Paneli Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), 60. Kütüphane Haftası kapsamında, “Balıkesir’de Okuma Kültürü ve Kütüphaneler” adlı bir panel düzenlendi. BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

BAÜN Kütüphane Topluluğu tarafından düzenlenen panelde; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Serap Sunay, “19. Yüzyıl Osmanlı Saray Çevresinde Kitap Kültürü”, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü akademisyenlerinden Kütüphane Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. Okan Koç, “Sürdürülebilir Kütüphaneler ve Okuma Kültürü”, İzmir Türk Kütüphaneciler Derneği Başkanı Hatice Gümüş, “Sürdürülebilir Kütüphaneler ve TKD” ve Balıkesir İl Halk Kütüphanesi Müdürü Orhan Oncak ile Balıkesir İl Halk Kütüphanesi Tarihi ve İdealonline veritabanı sorumlusu Burak Savaş Sarıçoban da “Yapay Zeka ve Kütüphaneler” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi.

Panel, BAÜN Genel Sekreteri Yemliha Yanar’ın panelistlere plaket takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü