Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), Kepsut Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Orkun Babacan’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğinde yer alan Food Science and Nutrition dergisinde yayınlandı.

BAÜN Kepsut Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Orkun Babacan, Ankara Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Banu Kaşkatepe, Araş. Gör. Dr. Hilal Başak Erol ve doktora öğrencisi Uzman biyolog Aysegul Ünverdi tarafından ortaya koyulan “Characterization of Salmonella phages isolated from poultry coops and its effect with nisin on food bio-control” başlıklı çalışma, Food Science and Nutrition Dergisinin Ocak 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.