BAÜN’de, Kanser Farkındalık Semineri

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), 1-7 Nisan Kanser Farkındalık Haftası kapsamında “Kanser Kültürü ve Kanserden Korunmak” adlı bir eğitim semineri düzenlendi.

Genel Sekreterlik tarafından düzenlenen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

Teknoloji Transfer Ofisi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Arzu Tuna konuşmacı olarak katılarak kanserden korunma yolları ve erken teşhisin önemi hakkında bilgi verdi.