BAÜN Güzel Sanatlar Fakültesinde Dekanlık Devir Teslimi Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Dekanlık devir teslim programı gerçekleştirildi. Rektörlük makamında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da katılımıyla gerçekleşen devir teslim programında, Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Doğdubay, görevini Dekan Vekili Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş’e devretti.

Prof. Dr. Murat Doğdubay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş’e de görevinde başarılar diledi.