Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Canan Nakiboğlu’nun da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Education and Information Technologies” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Canan Nakiboğlu ve Düzce Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi  Senem Çolak Yazıcı tarafından ortaya koyulan “Examining experienced chemistry teachers’ perception and usage of virtual labs in chemistry classes: a qualitative study using the technology acceptance model 3” başlıklı çalışma, “Education and Information Technologies” dergisinin Mart 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.