Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Balıkesir Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Ferihan Göktepe’nin de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Balıkesir Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Ferihan Göktepe ile İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Gülay Bulut, Dr. Ş. Beste Aydın ve Arnavutluk Beralb Sha Bakır Flotasyon Tesisi personellerinden Dr. Adnan Ceylan tarafından ortaya koyulan “Relation of Bubble Size, Grade and Recovery in the Copper Flotation Systems” başlıklı çalışma, “Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects” dergisinin Nisan 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.