BAÜN Kalite Koordinatörlüğünden Hizmet İçi Eğitim Yayınları
  • 2023-08-14

Balıkesir Üniversitesinde kalite kavramını ve bilincini kurumsal düzeyde yaygınlaştırmak amacıyla hizmet verilen tüm alanlarda hizmet içi eğitimi ve ekip çalışmasını ön planda tutan BAÜN Kalite Koordinatörlüğü, “Kalite Yönetim Sistemi Eğitimleri” başlıklı hizmet içi eğitim serisinin ilk eğitimi başladı.

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde yer alan akademik ve idari personelin kalite yönetimi ve gerekliliği konusunda bilgilendirilmesi için BAÜN Akademik Gelişim Koordinatörü ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Okan Koç tarafından verilen hizmet içi eğitim serisinin “Kalite Yönetim Sistemi- Değişim Yönetimi Eğitimi” başlıklı ilk eğitimi, Balıkesir Üniversitesi YouTube kanalında yayımlandı.

Youtube üzerinden gerçekleştirilen Eğitim Yayınını izlemek için;

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi 10145, BALIKESİR