BTTO I. İnovatif Fikirler Proje pazarı

• 2023-11-06

BTTO I. İnovatif Fikirler Proje pazarı başvuruları başlamıştır. Başvurular 10 kasım 2023 tarihinde bitecektir. Başvuru için aşağıdaki linkten giriş yapıp istenilen bilgilerin doldurulması gerekmektedir. Proje fikri çok detaylı olmamakla birlikte başvuruda yenilikçilik ve teknolojik olması konularına dikkat edilmektedir. Etkinlik 18-20 Aralık tarihleri arasında 3 gün sürecektir. Proje pazarında dereceye giren projelere çeşitli ödüller takdim edilecektir. Proje fikrinizin hayata geçirilmesi için imkan sunan bu etkinlikte fikrinize önem veren sanayii kuruluşları ve alanında önemli işler başarmış değerli hocalarımız ile buluşma fırsatı yakalayacaksınız. Etkinlik programı tarihleri ile afişte paylaşılmıştır. Siz değerli öğrencilerimizi BTTO I. İnovatif Fikirler Proje Pazarı'na davet ediyoruz. Heyecanlıyız..