8. BALIKESİR İSTİHDAM FUARI / AÇILIŞ: 20 Kasım 2023-11:00

• 2023-11-19

Nitelikli istihdam arayışına katkı vermek üzere işletmelerle iş arayanları ve öğrencileri buluşturmayı amaçlayan 8. Balıkesir İstihdam Fuarı (8. BAİF) 20 Kasım 2023 tarihinde, 11:00'da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek törenle ziyaretçilere açılıyor.

Balıkesir Valiliği'nin himayelerinde, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası iş birliğiyle düzenlenen 8. BAİF, 21 Kasım 2023 tarihinde, 17:30'da kapılarını kapatacak.

Öğrencilerimizi, kişisel gelişimlerine değerli deneyimler ve kazanımlar sunacak olan 8. BAİF’e bekliyoruz.

İndir-8. BAİF PROGRAMI.jpg

İndir-8. BAİF-AFİŞ-(Gif).gif