KAGEM'DEN YENİ BİR ETKİNLİK: KARİYER VİZYON

• 2023-12-10

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencilerimize vizyoner bir bakış açısı kazandırmak ve geleceklerini planlayabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla KARİYER VİZYON adıyla yeni bir etkinlik düzenleyecektir.

KARİYER VİZYON, kariyer planlama ve yönetimi hususunda bilgi paylaşmayı, sektörlerdeki kariyer imkânlarını tanıtmayı, işlerinde başarılı kişilerin kariyer yolculuklarını ve tecrübelerini öğrencilerimize aktarmayı hedeflemektedir.

KARİYER VİZYON’un ilk konuğu RAMADA by WYNDHAM Genel Müdürü Sn. İsmail ERTAŞ, “Turizm Sektöründe Kariyer Yolculuğu” adlı sunumuyla 12 Aralık 2023-14:00’da, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan Dumlupınar Salonu’nda öğrencilerimizle buluşacaktır.

KARİYER VİZYON’a öğrencilerimizi bekliyoruz.

İndir-KARİYER VİZYON-AFİŞ.pdf