Balıkesir Üniversitesi ve Altıeylül Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi ve Altıeylül Belediyesi arasında, “Altıeylül Belediyesi Hizmet Binası’nın Tasarlanması ve Mimari Uygulama Projelerinin Hazırlanması İş Birliği Protokolü” imzalandı. Üniversite-Belediye iş birliği kapsamında gerçekleşen imza töreninde, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı.

Protokol ile Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından, Altıeylül ilçesi sınırları içerisinde yer alan Karatepe bölgesine yapılacak Altıeylül Belediyesi Hizmet Binasının mimari projesinin hazırlanması ve tasarlanması sağlanacak.

Protokol imza töreninde değerlendirmede bulunan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, her alanda şehrin bileşenleri ve ilgili kurumlarla yapılan iş birliği çalışmalarına verdikleri öneme dikkat çekerek, Altıeylül Belediyesi'nin hizmet binası projesinin hazırlanacağı yeni iş birliğinin de hayırlı olması dileklerinde bulundu. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı da Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, imzalanan protokolün ve gerçekleştirilen iş birliğinin hayırlı olmasını diledi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü