Veri Bilimi İçin Python Programlama Eğitimi

Veri bilimi için Python Programlama eğitimi, Balıkesir Üniversitesi Yazan Zeka Ekibi için Güney Marmara Kalkınma Ajansı hizmet binasında gerçekleştirildi. Eğitim; Makine Öğrenmesinin alt başlıklarına (Sınıflandırma, Kümeleme, Özellik Seçimi, Boyut Azaltma vb.) ilişkin başlıca algoritmaların nasıl çalıştığının öğrenilmesi ve bu algoritmaların Python programlama dili ile kodlanması kapsamında gerçekleştirildi. Makine Öğrenmesi ve Veri bilimi için Python Programlama eğitimi için Ankara Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asım Egemen Yılmaz hocamıza teşekkür ederiz. Ayrıca eğitime katılan Abdulkadir Yeşilkaya, Ayşenur Başkan, Burak Angun, Dilara Oğuz, Enes Koç, Musa Işık, Oğuz Sözen, Recep Ürkün, Zeynep Güney ve tüm diğer öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.