BAÜN Kampüsünde Fidanlar, Şehitler Hatıra Ormanı İçin Toprakla Buluşturuldu

Balıkesir Üniversitesinde ağaçlandırma çalışmaları, 2023 yılının dördüncü toplu katılımlı programında Rektörlük karşısındaki 15 Temmuz Şehitler Meydanı çevresinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğiyle devam etti. Rektörlük tarafından, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023 fidanı toprakla buluşturuyoruz” teması ile gerçekleştirilen etkinliğe; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite üst yönetimi, senato üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.

2023 yılında ilk olarak Mühendislik Fakültesi ek bina önünde başlayan, Havran Meslek Yüksekokulunda “Geleceğe bir nefes” temalı fidan dikim etkinliği ve 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü çerçevesinde, Çağış Yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğiyle devam eden ağaçlandırma çalışmalarının dördüncüsünde fidanlar, “Şehitler Hatıra Ormanı” için toprakla buluşturuldu.

Geleceğe nefes olabilmek ve daha yeşil bir çevre ilkesi ile gerçekleştirilen Balıkesir Üniversitesindeki ağaçlandırma çalışmaları, aralıksız devam edecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü