Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında üst dilimlerden olan Q3 ölçeğindeki “Journal of Testing and Evaluation” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Yavuz Ege (Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Anabilim Dalı), Doç. Dr. Mustafa Çoramık (Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Anabilim Dalı), Doç. Dr. Sabri Bıçakçı (Mühendislik Fakültesi Elektrik- Elektronik Mühendisliği), Doç. Dr. Hakan Çıtak (Balıkesir Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü), Doç. Dr. Üyesi Hüseyin Güneş (Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği) ile Öğr. Gör. Yasin Aydın (Celal Bayar Üniversitesi) tarafından ortaya koyulan “Discontinuity Detection System in Marble: Analysis of the Time Frequency Characteristics of Ultrasonic P-waves” başlıklı çalışma, “Journal of Testing and Evaluation” dergisinin Şubat 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.astm.org/jte20220415.html

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.