Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Baki Çiçek’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma,uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Journal of Biomolecular Structure and Dynamics” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Baki Çiçek, Siirt Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Ümit Çalışır ile Doç. Dr. Ebru Akkemik, Çankırı Karatekin Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Volkan Eyüpoğlu ile Doç. Dr. Şevki Adem ve Artvin Çoruh Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Camadan tarafından ortaya koyulan “Synthesis, characterizations of aryl-substituted dithiodibenzothioate derivatives, and investigating their anti-Alzheimer's properties” başlıklı çalışma, “Journal  of Biomolecular Structure and Dynamics” dergisinin 2023 yılının 5. sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/07391102.2021.2024884

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.