BAÜN’ de 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Dönem Başkanlığını BAÜN Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu’nun yaptığı sempozyumun açılış programına; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile katılımcı üniversitelerden akademisyenler katıldı.

Sempozyum Koordinatörü ve BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay’ın etkinlik hakkında bilgiler verdiği açılış konuşması ile başlayan etkinlikte; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, alanında öncü ve lider eğitim kurumlarından biri olan BAÜN Turizm Fakültesinin akademi dünyası ile olan ilişkileri ve sektörle olan güçlü bağlarına dikkat çekerken, sempozyuma katkıda bulunan kurumlar ile sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Turizm biliminde yüksek lisans ve doktora eğitimi alan öğrencilerin danışman öğretim elemanları ile birlikte bilimsel çalışma hazırlamaları ile bilimsel etkinliğe katılma ve sunum yapma deneyimi kazanmalarının amaçlandığı sempozyum, turizm ve farklı konu başlıklarının birlikte ele alındığı bildiri sunumları ve kapanış oturumu ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü