Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Necatibey Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Sümer Aktan’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “The Journal of Educational Research” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç.Dr.Sümer Aktan, Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Abdullah Faruk Kılıç ve Bilim Uzmanı Zeynep Yılmaz Bodur tarafından ortaya koyulan “Perceived instructional environment and English achievement: The mediating role of student engagement” başlıklı çalışma, “The Journal of Educational Research” dergisinin Nisan 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.