Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Savaştepe Meslek Yüksekokulunda görevli Doç. Dr. Hilmi Tunahan Akkuş’un da aralarında yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Environmental Science and Pollution Research” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Savaştepe Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Doç. Dr. Hilmi Tunahan Akkuş ile Prof. Dr. Muhammad Shahbaz (Beijing Institute of Technology, Beijing, China), Doç. Dr. Mesut Doğan (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi) ve Dr. Öğr. Üyesi Samet Gürsoy (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi) tarafından ortaya koyulan “The Effect of Financial Development and Economic Growth on Ecological Footprint: Evidence from Top 10 Emitter Countries” başlıklı çalışma, “Environmental Science and Pollution Research” dergisinin Mayıs 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.