Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Necati Özdemir’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Journal of Computational and Applied Mathematics” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Necati Özdemir, Sağlık Bakanlığında görevli Eren Altun ve Lisansüstü mezunu Esmehan Uçar tarafından ortaya koyulan “Qualitative analysis and numerical simulations of new model describing cancer” başlıklı çalışma, “Journal of Computational and Applied Mathematics” dergisinin Nisan 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0377042722004976

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz