Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir’deki görevine başlamasının ardından kendisini ziyaret eden Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya iade-i ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar da hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na Balıkesir Üniversitesi hakkında bilgiler verirken, ziyareti nedeniyle de teşekkür etti. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu da kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.