Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’dan Müzik Özel Yetenek Sınavına Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Konferans Salonunda gerçekleştirilen 2023 yılı Özel Yetenek Sınavı çalışmalarını yerinde inceleyerek aday öğrencilere ve personele başarılar diledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baştürk ve Müzik Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerden yürütülen sınav hakkında bilgi aldı.

İlginin yoğun olduğu sınav ile Müzik Öğretmenliği bölümüne 2023-2024 akademik yılında kayıt yaptırmaya hak kazanacak asıl ve yedek öğrenciler belirlenecek.