Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Başak Işıldar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Advanced Therapeutics” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Başak Işıldar ile İstanbul Üniversitesi -Cerrahpasa akademisyenlerinden Prof. Dr. Meral Koyutürk, İzmir Katip Celebi Üniversitesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Serbay Özkan tarafından ortaya koyulan “Therapeutic Potential of Mesenchymal Stem Cell-Derived Conditioned Medium for Diabetes Mellitus and Related Complications” başlıklı çalışma, “Advanced Therapeutics” dergisinin Eylül 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.