Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Nihal Taş’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğinde yer alan “Symmetry” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Nihal Taş, İzmir Demokrasi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nihal Özgür, Prince Sultan Üniversitesi akademisyenlerinden Nabil Mlaiki ve Arab Open Üniversitesi akademisyenlerinden Khaled Suwais tarafından ortaya koyulan “Fixed Point Theorems in Symmetric Controlled M-Metric Type Spaces” başlıklı çalışma, “Symmetry” dergisinin Ağustos 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.