BAÜN Havran MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Havran Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salonda düzenlenen programa, Havran Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Atabay, akademisyenler, Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yetkilileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Havran Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Atabay’ın açılış konuşmasını yaptığı programda, Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan “Muhasebe Eğitiminde Nitelikli Ara Eleman İhtiyacı ve Başarılı Bir Kariyer için Fırsatlar” konulu açılış dersini verdi.

Program, Havran Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Atabay’ın, Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan’a teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.