BAÜN Burhaniye MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda düzenlenen programa, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan, “Üniversite Eğitiminin Sosyal Boyutu” konulu açılış dersini verdi. Üniversitelerin sadece akademik eğitim alınan kurumlar olmadığını vurgulayan Doç. Dr. Muammer Bezirgan açılış dersinde;  sosyal ve kültürel etkinliklerin de yükseköğretimin önemli bir parçası olduğunun altını çizdi.

Programda ayrıca, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Alakuş ve bölüm başkanları tarafından Meslek Yüksekokulu ve bölüm oryantasyon sunumları da gerçekleştirildi.