BAÜN Dursunbey MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Dursunbey Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa, Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kudret Gül, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kudret Gül’ün açılış konuşmasını yaptığı programda, Dursunbey Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü Doç. Dr. Fuat Özer açılış dersini verdi.

Program, Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kudret Gül’ün, Kurucu Müdürü Doç. Dr. Fuat Özer’e teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.