BAÜN Mühendislik Fakültesinde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Amfisinde düzenlenen programa, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aslan, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aslan’ın açılış konuşmasını yaptığı programda, BAÜN Deprem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkmen, “Deprem ve Türkiye’nin Depremselliği” konulu açılış dersini verdi.

Program, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aslan’ın, Prof. Dr. İbrahim Türkmen’e teşekkür etmesi ile sona erdi.