BAÜN Edremit MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Edremit Meslek Yüksekokulu Konferans Salonda düzenlenen programa, Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin’in açılış konuşmasını yaptığı programda, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray “MYO Mezunlarının Sektördeki Önemi ve İstihdam Fırsatları” konulu açılış dersini verdi.

Program, Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin’in, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray’a teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.