Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Kaya ile Çankırı Karatekin Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Figen Erol Ursavaş’ın imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Journal of Tissue Viability” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Kaya ile Çankırı Karatekin Üniversitesi akademisyenlerinden akademisyenlerinden Doç. Dr. Figen Erol Ursavaş tarafından ortaya koyulan “Determining Knowledge and Attitudes Related to Pressure İnjury Prevention Among Operating Room Nurses and Associated Factors" başlıklı çalışma, “Journal of Tissue Viability” dergisinin Ağustos 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz