BAÜN Kepsut MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Düzenlenen programa, Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ş. Hakan Atalgın, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ş. Hakan Atalgın’ın açılış konuşmasını yaptığı programda, Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yıldız  “Mesleki Etik ve Başarı” konulu açılış dersini verdi.

Program, Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ş. Hakan Atalgın’ın, Prof. Dr. Hüseyin Yıldız’a çiçek takdimiyle sona erdi.