Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, BAÜN’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir’deki programı kapsamında, Çağış Yerleşkesinde yer alan Genç Ofis’te üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp de Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’na programında eşlik etti.

Genç Ofis’te bir araya geldiği Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ile sohbet eden Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, öğrencilerin görüş ve taleplerini de dinledi. Program, fotoğraf çekimi ile sona erdi.