Balıkesir Üniversitesinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkusu

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN) Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında; Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı ve Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan koro tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü Konseri” gerçekleştirildi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğg. Mustafa Sadi Kahyaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, senato üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve sanatseverler yer aldı.

Bando Albay Tarık Tal ve Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç. Dr. H. Hakan Okay’ın koordinatörlüğünde düzenlenen konserin Orkestra Şefliğini Bando Albay Murat Keskin yaparken, Koro Şefliğini ise Doç. Dr. Barış Kardeş üstlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konserde dinleyiciler de söylenen marşlara ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak coşkuyla eşlik etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü