Balıkesir Üniversitesinde Emekli Personele Vefa Programı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, 2023 yılında emekli olan akademik ve idari personelle vefa programında bir araya geldi.

Rektörlükte gerçekleşen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Durak ve Enes Bilgon ile emekli akademik ve idari personel katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite yönetimi olarak vefa duygusu ve emeğe saygı anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederken, emekli olan çalışanlara da emeklilik yaşamında sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmesi temennilerinde bulundu.

Rektör Oğurlu daha sonra, emekli personele; Balıkesir Üniversitesine şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Program, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.